Ministrul Răzvan Cuc

Ministrul Răzvan Cuc

Ministrul Transporturilor: Autostrada Sudului și podul de la Zimnicea sunt obiective esențiale

Ministrul Răzvan Cuc a anunțat că două obiective la care lucrează Ministerul Transporturilor sunt Autostrada Sudului și un nou pod peste Dunăre, la Zimnicea.

Mihai Diac 0 comentarii

Ministrul Răzvan Cuc a declarat, duminică, la conferinţa de alegeri a Organizației PSD Teleorman, că Ministerul Transporturilor lucrează la două obiective foarte importante pentru sudul României.

Acestea vor fi Autostrada Sudului şi un nou pod peste Dunăre, între România și Bulgaria.

„Primul lucru şi cel mai important este Autostrada Sudului. Suntem într-un stadiu avansat, din cei 195 de kilometri, cât va avea Autostrada Sudului, 70 vor traversa judeţul Teleorman. Şi să văd eu că vine cineva să ne spună spună că nu este necesară o autostradă pe sud şi o să-l invit să vină pe DN 6, şi să mergem şi în cursul dimineţii şi al după-amiezii, să vadă exact ce înseamnă trafic şi cât de importantă e autostrada”, a explicat ministrul Răzvan Cuc.

Pe de altă parte, un nou pod peste Dunăre urmează a fi construit între orașele Zimnicea (România) şi Sviștov (Bulgaria). În privința orașului Zimnicea, se are în vedere și construirea unei centuri ocolitoare.

Comentarii

loading...