Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Ministrul Transporturilor promite 646 de kilometri de autostradă pentru anul 2018

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anunțat joi, la Parlament, că în anul 2018 vor fi dați în folosință sau vor începe lucrări de constrcție pentru 646 de kilometri de autostradă.

Mihai Diac 0 comentarii

Ministrul Felix Stroe a făcut această declarație în contextul discutării bugetului Ministerului Transporturilor pentru anul 2018.

Pentru cei 646 de kilometri de autostradă se vor utiliza atât finanțare de la bugetul de stat, cât și din fonduri europene.

Cu fonduri de la bugetul de stat se vor realiza aproape 167 de kilometri de autostradă, printre care se numără și 6,3 kilometri de autostradă de pe ruta Comarnic - Brașov.

Pe de altă parte, dintre segmentele rutiere care se vor realiza cu fonduri europene se numără și șoseaua de centură din partea de sud a Capitalei.

Comentarii

loading...