Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Noi locuri de muncă. Află unde va fi inaungurată o nouă fabrică de mezeluri

Noi locuri de muncă. Află unde va fi inaungurată o nouă fabrică de mezeluri

Anul a început prost pentru o parte dintre locuitorii României, dat fiind că două fabrici au fost închise, anume fabrica de zahăr „Diamant”, din Oradea, și cea a grupului Lactalis, din localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu.

Rl online 0 comentarii

Acum, o antreprenoare anunță că o nouă se va naște în acest an, în România. Patroana producătorului de mezeluri Meda Prod 98, Luchi Georgescu, a declarat că a fina­lizat construcţia clă­dirii unde va fi pusă în func­ţiune noua linie pen­tru mezelurile crud-uscate, o investiţie de peste 3 milioane de euro, şi că la mijlo­cul anu­lui va demara producţia, informează bugetul.ro.

„Construcţia a fost finalizată. Acum are loc montajul utilajelor şi vom începe probele pentru produsele crud-uscate. Cred că în mai-iunie vom da drumul la producţie. Vom vinde me­zelurile crud-uscate tot în hiper­marketuri, care vedem că se extind, toată piaţa este în creştere“, a declarat Luchi Geor­gescu.

Această inaugurare va crea noi locuri de muncă în țara noastră.

„Anul trecut ne-am îndeplinit tar­geturile. Şi pentru acest an estimăm o creş­tere cu 10% a vân­ză­rilor pentru me­ze­lu­rile fiert afu­mate. După ce punem pe piaţă şi pro­du­sele crud- us­cate vom face niş­te estimări le­gate de vân­zări“, a adăugat ea.

În 2018, compania aniver­sează 20 de ani de când este prezentă pe piaţa locală. Pe lâgă noua unitate de producţie, ce se întinde pe 2.000 de metri pătraţi, compania a extins şi zona de birouri pe 700 de metri pătraţi în Capitală.

Comentarii

loading...