Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Noi şi bulgarii, cele mai ieftine băuturi alcoolice

Noi şi bulgarii, cele mai ieftine băuturi alcoolice

România şi Bulgaria au cele mai scăzute preţuri la băuturi alcoolice din Uniunea Europeană, în Finlanda, Irlanda şi Suedia, aflate la calaltă extremă, preţurile fiind mai mult decît duble, conform datelor Eurostat.

Florin Budescu 0 comentarii

Nivelul preţurilor este comparat cu media UE, stabilită la 100, situaţie în care preţurile din Finlanda sunt la nivelul 182, în Irlanda 177 şi în Suedia 152.

În România şi Bulgaria nivelul preţurilor este 74, urmate de Ungaria cu 77, Republica Cehă cu 82 şi Spania cu 84, informează Mediafax.

Comentarii

loading...