Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

O companie străină va cumpăra un operator de petrol și gaze din România

O companie din Marea Britanie ar urma să preia participaţia majoritară la un operator de petrol şi gaze din România.

Mihai Diac 0 comentarii

O companie din Marea Britanie, MetalNRG PLC, care activează în sectorul investiţiilor în resurse naturale, a anunţat, vineri, că a intrat în negocieri cu o firmă din Londra, care ar dori să preia o participație de 75 la sută la un operator de petrol şi gaze din România.

Anunțul a fost făcut de directorul general al companiei MetalNRG PLC, Rolf Gerritsen.

Compania din România care ar urma să fie preluată nu a fost indicată explicit, dar s-a precizat că ea deține o concesiune de petrol și de gaze care este valabilă până în anul 2034, informează site-ul www.proactiveinvestors.co.uk.

Comentarii

loading...