11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăEconomieO imagine de ansamblu asupra pieței codurilor de reducere din România

O imagine de ansamblu asupra pieței codurilor de reducere din România

Cine nu și-ar dori să obțină bunuri și servicii la un preț redus? Deși unii oameni continuă să plătească întregului preț a ceea ce cumpără, utilizarea așa-numitului „cod promoțional” devine din ce în ce mai populară în România.

Potrivit platformei Promocodex.com, una dintre companiile simbolice din sectorul din România, mulți români au folosit recent, sau cel puțin au căutat, un cod de reducere pentru a fi utilizat la o achiziție online. Fenomenul afectează în principal grupul de „tineri” utilizatori, cu o incidență mai mare până la consumatorul de 34 de ani, dar, fără îndoială, tendința este în creștere.

Condițiile pentru un 2020 incredibil sunt, prin urmare, toate acolo și, potrivit fondatorilor Promocodex.com, viitorul nu poate fi decât luminos. Accesul la noile tehnologii, capacitatea de a le folosi și simplitatea pașilor nu fac decât să apropie utilizatorul final de numeroasele cupoane de reducere de pe Web.

La rândul său, Promocodex.com a luat ființă în 2019, când cei doi fondatori ai săi au văzut potențialul într-o nișă de piață care nu era încă suficient de dezvoltată în România și Europa de Est sau, în orice caz, nu în mod eficient. De fapt, mai multe site-uri ofereau coduri de reducere, dar de multe ori acestea s-au dovedit a fi incorecte sau nu funcționează, prin urmare experiența utilizatorului a fost destul de slabă și serviciul foarte dezamăgitor în ochii utilizatorilor.

Promocodex.com este o companie românească ce are sediul în Timișoara și este o companie tânără care se dezvoltă rapid și activează în peste 15 țări diferite.

Dar ce sunt de fapt codurile de reducere? Și cum sunt ele utile în domeniul comerțului electronic?

Cupoanele sau codurile de reducere sunt coduri alfanumerice, cum ar fi „PROMOVOUCHER10”, care sunt introduse în caseta text corespunzătoare în timpul plății, și permit celor care cumpără să obțină un anumit avantaj. Poate fi de exemplu un transport gratuit, o reducere fixă sau un procent din prețul final, un produs gratuit și așa mai departe. Mai multe studii au arătat că cei care au un cupon de reducere sunt de 6 ori mai înclinați să cumpere decât utilizatorul care nu are unul.

Pe Promocodex.com există peste 1000 de magazine virtuale care trimit periodic coduri pentru a fi distribuite utilizatorilor, iar printre acestea este posibil să se numere giganti ai comerțului electronic, cum ar fi Amazon și Groupon, fără îndoială printre preferatele utilizatorilor de Internet. Imposibil de ratat este ziua de Black Friday, un eveniment simbolic de cumpărături, care a determinat peste 1 milion de utilizatori să cumpere online!

Interesul de astăzi pentru cupoanele cu reduceri se va intensifica în viitor, motiv pentru care Promocodex.com a anunțat că are multe surprize pregătite, rămânând întotdeauna fidel misiunii sale și continuând să formeze o echipă la cel mai înalt nivel, capabilă să verifice constant reducerile oferite active.

Portalul este capabil să garanteze „ceea ce îți dorești, mai ieftin”, adică permite clienților fideli să obțină bunuri și servicii pentru mai puțin, dar nu numai! Pe lângă instrumentele utile Promocodex deja active pe site-ul web, cum ar fi lista codurilor promoționale și link-urile către magazinele web internaționale, există și o aplicație oficială, care vă permite să primiți noi reduceri imediat ce sunt introduse pe site.

Cele mai citite

Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente, conform studiilor – Grafic

Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus și pentru a evita accidentele....

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...

Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente, conform studiilor – Grafic

Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus și pentru a evita accidentele....
Ultima oră
Pe aceeași temă