Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

O mare firmă de mobilă își îndeamnă clienții să stea în casă

Cunoscuta firmă de mobilă Ikea a prezentat o imagine amuzantă pe internet, în care își îndeamnă clienții să rămână în casă în această perioadă.

Mihai Diac 0 comentarii

Ikea România a postat pe internet un text sobru, în care îi îndeamnă pe clienții din România să aprecieze confortul pe care îl oferă propria lor locuință.

În schimb, Ikea Israel a postat pe internet o imagine amuzantă, concepută în stilul prospectelor de montaj pe care Ikea le furnizează alături de obiectele sale de mobilier. În această imagine, Ikea își îndeamnă clienții să se încuie în casele lor și să nu deschidă ușa.

Comentarii

loading...