30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăEconomieOfera vizibilitate afacerii tale prin intermediul unui magazin online

Ofera vizibilitate afacerii tale prin intermediul unui magazin online

Indiferent ca detii o afacere mare, medie sau mica, un magazin online te poate ajuta sa ajungi la mai multi potentiali clienti, intr-o perioada mai scurta de timp.

Din acest motiv, trebuie sa acorzi o importanta aparte procesului de creare magazin online, acest aspect fiind esential pentru cresterea afacerii tale.

 

Ce este un magazine online?

Magazinul online este platforma comerciala prin intermediul careia au loc vanzarile. Acesta formeaza legatura dintre brand si client, din acest motiv fiind extrem de important pentru ambele parti.

Alege platformei potrivite pentru magazinul online se face in functie de volumul produselor comerciaizate si de functionalitatea de care e nevoie pentru utilizarea eficienta a site-ului, cu ajutorul specialistilor.

Ce facem inainte de a crea un magazine online?

Inainte de crearea propriu zisa a magazinului online este necesara o intalnire intre client si agentia ce se va ocupa de website. In urma acesteia se vor stabili obiectivele exacte ce trebuie avute in vedere, valorile brandului, design-ul si functionalitatile necesare website-ului.

Indexarea favorabila Google se produce doar atunci cand paginile de categorii au prezentari de minim 500 de cuvinte. Aceste descrieri trebuie sa fie cat mai detaliate si sa contina toate detaliile pe care clientul le-ar putea cauta inainte de a achizitiona produsul dorit.

Cum ar trebui sa arate un magazine online?

Designul magazinului online trebuie sa fie acelasi atat pe Home Page cat si pe paginile secundare. Elementele grafice de pe site trebuie sa se regaseasca in manualul de brand, astfel formandu-se legatura esentiala dintre client si companie.

Potentialului client trebuie sa ii fie foarte usor sa gaseasca produsul pe care il cauta, astfel fiind nevoie de o interfata prietenoasa, intuitiva. In momentul in care o anume categorie este greu de gasit si nu poate fi impartita cu ajutorul filtrelor necesare, este posibil ca decizia de cumparare sa fie anulata definitive, ceea ce aduce un minus magazinului online.

Toate produsele trebuie sa fie insotite de ample descrieri. Astfel, clientul poate avea parte de toate informatiile de care are nevoie inainte de a finalize o comanda, fara a cere detalii suplimentare de la personalul calificat, prin intermediul chat-ului, mail-ului sau printr-un apel telefonic.

 

Detalii care fac diferenta

Vizita unei persone pe site-ul magazinul online este pasul cel mai important in castigarea unui nou client fidel. Procesul de cautare al unui magazine online este unul amanuntit, ce cuprinde indelungi cercetari. Din acest motiv, este esentiala apelarea la specialist capabili sa pozitioneze website-ul tau pe primele pagini ale motorului de cautare Google.

In procesul de creare magazin online trebuie sa avem in vedere faptul ca acesta trebuie sa fie complex si sa cuprinda cat mai multe categorii. Desi acestea vor fi numeroase, trebuie sa fie gasite intr-un timp foarte scurt, astfel experienta clientului fiind una placuta.

Este necesar ca magazinul online creat sa fie compatibil si cu dispozitivele mobile, avand in vedere faptul ca mai mult de 50% din trafic este realizat prin intermediul tabletelor sau a telefoanelor mobile.

Pentru a avea parte de un magazin online perfect, pentru crearea acestuia ar fi indicat sa apelezi la profesionisti ce au o indelungata experienta in programare si web design, atat teoretica dar si practica. Dupa o discutie amanuntita, acestia isi pot da seama care sunt dorintele tale si ce obiective trebuie indeplinite, punandu-si cunostintele la bataie pentru a-ti oferi servicii de calitate, in cel mai scurt timp posibil.

 

Lucreaza cu profesionisti

Pentru a avea parte de servicii de calitate, expertii de aici va stau la dispozitie pentru a va ajuta in procesul de creare magazin online. Acestia iti garanteaza ca rezultatele vor fi mult peste asteptarile tale, iar traficul pe site va fi exact acela pe care il doresti, vanzarile crescand treptat.

Cele mai citite

Tapetul din living: Sfaturi utile pentru alegere și îngrijire

Livingul este spațiul în care petrecem o bună parte din timpul liber de acasă, fie că o facem pentru a ne relaxa sau pentru...

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...

Ovidiu Hațegan își pune cenușă în cap după gafa comisă în meciul Dinamo – Poli Iași: „Am greșit, n-am realizat gravitatea impactului”

Arbitrul Ovidiu Hațegan a explicat decizia luată în minutul 29 al partidei Dinamo 1948 – Politehnica Iaşi, disputată duminică, 14 aprilie, pe stadionul din...
Ultima oră
Pe aceeași temă