Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Olguța Vasilescu: Reproșuri dure pentru FMI

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a făcut o dezvăluire incendiară pe rețelele de socializare. Potrivit șefei Muncii și Justiției Sociale, aceasta a avut o întrevedere la nivel înalt, în cadrul căreia a discutat despre situația economică a țării.

Rl online 0 comentarii

Vasilescu a anunțat că, marți, s-a întâlnit cu delagația Fondului Monetar Internațional, cu care a vorbit despre piața muncii. În cadrul acestei întâlniri, ministrul Muncii le-a reproșat mai-marilor FMI că, în 2017, au prognozat pentru România o creștere economică de doar 3,4% și un deficit de peste 4%, prognoză ce până la urmă s-a dovedit a fi falsă.

„Întâlnire cu delegația FMI, cu discuții despre piața muncii. Anul trecut, somajul a atins minimul istoric de după revoluție, iar tendința de creștere a numărului de locuri de munca se păstrează și anul acesta, fiind cu peste 16.000 noi contracte de munca in plus, in primele doua luni ale anului. Continuam, de asemenea, sa creștem, anual, salariul minim pe economie, așa cum a crescut de la 1.250 de lei la 1.900 lei, in doar un an.

Am reamintit delegației FMI și ca, anul trecut, prognozau pentru România o creștere economică de doar 3,4 la suta și un deficit de peste 4 la suta, ceea ce i-a făcut pe parlamentarii de opoziție sa declame ca am construit bugetul pe estimări nerealiste. In realitate, creșterea economică a fost de 7 la suta, iar deficitul de 2,98 la suta”, scrie Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Comentarii

loading...