Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Orban: Decizia de creştere a pensiilor nu poate fi luată decât după o analiză serioasă

Orban: Decizia de creştere a pensiilor nu poate fi luată decât după o analiză serioasă

Guvernul va creşte pensiile, dar numai după o analiză foarte serioasă, în funcţie de posibilităţile reale ale economiei, a declarat, miercuri, 20 mai, premierul Orban.

Mihai Diac 0 comentarii

"Noi am prevăzut în bugetul de stat sumele necesare pentru asigurarea creşterii pensiilor, vom creşte pensiile, dar decizia de creştere a pensiilor nu poate fi luată decât după o analiză foarte serioasă", a declarat, miercuri, la un post de televiziune, premierul Ludovic Orban.

Promisiunea luată de actualul Guvern la începutul anului 2020 era că pensiile vor fi majorate, cu 40 la sută, de la data de 1 septembrie 2020. Între timp, România a fost lovită de criza coronavirusului.

Miercuri, premierul Orban nu a indicat de la ce dată ar putea fi majorate pensiile, dar a precizat că "după şase luni (de la instalarea actualului Guvern - n.n.), în conformitate cu legea responsabilităţii fiscal-bugetare, vom avea raportul semestrial privind evoluţia economiei".

Comentarii

loading...