Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Orban promite un drum expres sau chiar o autostradă între Constanța și stațiunile de pe litoral

Guvernul Orban a dispus un studiu de fezabilitate pentru o viitoare arteră rutieră, de tip drum expres sau de tip autostradă, care să faciliteze traficul între orașul Constanța și stațiunile din sudul litoralului românesc.

Mihai Diac 0 comentarii

"Am prevăzut realizarea unui studiu de fezabilitate pentru construcţia fie a unui drum expres, fie a unui drum pentru a fi pe autostradă, care să nu treacă prin localităţi şi care să aibă legături cu toate staţiunile dintre Constanţa şi graniţa de sud a României. Se va realiza acest proiect, e clar că necesitatea acestui drum expres sau chiar autostradă, care să permită deplasarea rapidă între staţiuni, este un proiect necesar, care va fi realizat", a anunțat, joi, premierul Ludovic Orban.

Șeful Guvernului a făcut această precizare cu prilejul unei vizite în staţiunea Eforie, unde a asistat la prezentarea unui program de nisipare a zonei turistice de coastă.

Comentarii

loading...