7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăEconomieOTP Bank România a acordat companiilor mari credite noi

OTP Bank România a acordat companiilor mari credite noi

Conform sursei citate, pe segmentul IMM-urilor, volumul creditelor noi acordate, în perioada de referinţă, a depăşit 400 milioane de lei, ajungând la un sold total de 1,2 miliarde lei, în prima jumătate a anului 2018, în creştere cu 20% comparativ cu intervalul similar din anul anterior.

În ansamblu, OTP Bank România a înregistrat un volum al creditelor noi acordate companiilor mari de aproximativ 1 miliard de lei, în prima jumătate a anului 2018, ajungând la un sold total de 2,5 miliarde de lei, în creştere cu 19% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2017. Volumul creditelor noi s-a majorat cu peste 70%, în perioada analizată.

În acelaşi timp, OTP Bank România anunţă majorarea soldului creditelor ipotecare cu 13%, în primul semestru al anului, faţă de aceeaşi perioadă din 2017, iar volumul creditelor noi din aceeaşi categorie s-a majorat cu 14%.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare.

Potrivit Global Finance, OTP Bank a fost desemnată, în 2017, a 9-a cea mai sigură bancă din Europa Centrală şi de Est. OTP Group are un portofoliu de aproximativ 15 milioane de clienţi în nouă ţări, printr-o reţea de circa 1.400 de unităţi, reţea de ATM-uri şi servicii electronice avansate.

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă