Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

OTP Bank România a acordat companiilor mari credite noi

OTP Bank România a acordat companiilor mari credite noi

Volumul creditelor noi acordate de OTP Bank România companiilor mari s-a majorat cu peste 70%, în primul semestru al anului, în timp ce soldul lor a atins 2,5 miliarde de lei, în creştere cu 19% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2017, transmite Agerpres.

Rl online 0 comentarii

Conform sursei citate, pe segmentul IMM-urilor, volumul creditelor noi acordate, în perioada de referinţă, a depăşit 400 milioane de lei, ajungând la un sold total de 1,2 miliarde lei, în prima jumătate a anului 2018, în creştere cu 20% comparativ cu intervalul similar din anul anterior.

În ansamblu, OTP Bank România a înregistrat un volum al creditelor noi acordate companiilor mari de aproximativ 1 miliard de lei, în prima jumătate a anului 2018, ajungând la un sold total de 2,5 miliarde de lei, în creştere cu 19% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2017. Volumul creditelor noi s-a majorat cu peste 70%, în perioada analizată.

În acelaşi timp, OTP Bank România anunţă majorarea soldului creditelor ipotecare cu 13%, în primul semestru al anului, faţă de aceeaşi perioadă din 2017, iar volumul creditelor noi din aceeaşi categorie s-a majorat cu 14%.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare.

Potrivit Global Finance, OTP Bank a fost desemnată, în 2017, a 9-a cea mai sigură bancă din Europa Centrală şi de Est. OTP Group are un portofoliu de aproximativ 15 milioane de clienţi în nouă ţări, printr-o reţea de circa 1.400 de unităţi, reţea de ATM-uri şi servicii electronice avansate.

Comentarii

loading...