Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

OUG pentru susţinerea marilor consumatori de energie

OUG pentru susţinerea marilor consumatori de energie

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a explicat ce conţine ordonanța de urgență privind susținerea marilor consumatori de energie.

Florin Budescu 0 comentarii

"Astăzi am aprobat o ordonanţă de urgenţă cu privire la susţinerea marilor consumatori de energie.

Este vorba despre modificarea ordonanţei 81, aprobată anul trecut, în decembrie, o ordonanţă care permitea susţinerea a 15 ramuri din industrie, deci producătorii români care au angajaţi direct şi indirect peste 100.000 de salariaţi, unde există un risc foarte mare de relocare.

Vă reamintesc, şi nu vreau să se uite acest lucru, că, prin OUG 114, guvernul PSD practic a aruncat în aer piaţa de energie electrică şi gaze naturale, iar preţul energiei electrice a crescut foarte mult, scăzând puternic competitivitatea industriei româneşti", a afirmat Virgil Popescu.

Comentarii

loading...