Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Pentru mărirea pensiilor trebuie să așteptăm momentul prielnic, acum nu este, susține Iohannis

Președintele Iohannis a declarat, miarcuri seară, că pentru mărirea pensiilor și pentru bonusuri acordate profesorilor "trebuie să așteptăm momentul prielnic, care acum, din păcate, nu este".

Mihai Diac 0 comentarii

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miecuri seară, că dorește și el mărirea pensiilor cu mai mult de 14 la sută, cât a oferit Guvernul Orban, dar că pentru o mărire mai mare, cum ar fi cea de 40 la sută, decisă de Parlament, "trebuie să așteptăm momentul prielnic, care acum, din păcate, nu este".

Șeful statului a precizat că o majorare cu 40 la sută a pensiilor, acum, ar mări cheltuielile bugetare în anul 2021 cu șase la sută.

Președintele Iohannis a explicat că nici pentru bonusuri acordate profesorilor nu este, acum, momentul prielnic.

După cum se știe, mărirea pensiilor și acordarea de sporuri de risc pentru angajații din Învățământ au fost votate, marți, de plenul Parlamentului.

Comentarii

loading...