10 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăEconomiePerformanta in comertul online se obtine apeland la servicii SEO!

Performanta in comertul online se obtine apeland la servicii SEO!

Comertul si publicitatea au fost conectate inca din cele mai vechi timpuri, de la aparitia trocului. Bineinteles, nu vorbim despre publiciitatea din ziua de astazi, ci de o forma rudimentara, ce a evoluat de-a lungul timpului. La inceput, publicitatea se realiza prin viu grai, iar apoi au inceput sa apara primele forme de publicitate scrisa. Chiar si primele pancarte asezate deasupra magazinelor, in Evul Mediu, erau tot o forma de publicitate, pentru ca oamenii stiau ce se afla in acea incapere inainte de a intra in ea. 

Astazi, comertul este extrem de dezvoltat si vorbim chiar si de comert online, aflat in continua expansiune. Pe zi ce trece, apar tot mai multe magazine online si concurenta este acerba. La prima vedere, ar putea parea mai simplu ca o afacere sa se dezvolte in mediul online, insa nu este asa. Pentru a fi vizibil in online si pentru a ajunge la publicul tinta, este mult mai dificil decat decat daca ar exista un magazin fizic. Intr-un magazin aflat intr-o zona circulata, sansele ca oamenii sa intre macar de curiozitate sunt foarte mari. Pe cand in online, publicul tinta nu este atat de usor de convins sa cumpere. 

Insa, pana a ajunge la faza de cumparare, daca ai un magazin online, probabil ti-ai dat seama cat de greu este sa obtii vizibilitate. Chiar daca ai preturi excelente si produse de cea mai buna calitate, poate mult mai bune decat ale concurentei, daca magazinul tau online nu este optimizat SEO, nu vei reusi sa ajungi la publicul tau tinta si prin urmare nu vei avea succes. Chiar si magazinele aflate de ceva timp pe piata intampina astfel de probleme. 

 

Asa ca indiferent daca esti la inceput de drum in domeniul comertului online sau daca ai deja ceva experienta, daca iti doresti un magazin online performant, te sfatuim sa apelezi la servicii SEO. Este foarte posibil sa nu fi auzit de acest concept pana acum, dar nu trebuie sa te descurajezi. Poti apela oricand la profesionistii din domeniu, care te vor indruma si iti vor oferi cele mai bune sfaturi adaptate afacerii tale. Probabil o sa te intrebi cum te ajuta exact aceste servicii SEO si ce inseamna ele. Ca sa simplificam, pentru ca magazinul tau online sa fie vizibil si sa apara in rezultatele Google, pe prima pagina, ai nevoie de optimizare SEO. Gandeste-te la obiceiurile tale de cumparare: probabil cumperi un anumit produs pe care il gasesti in primele rezultate ale unei anumite cautari. Probabil foarte rar ajungi pe a doua sau a treia pagina a cautarilor. 

La fel se intampla si in cazul publicului tau tinta. Daca magazinul tau online nu apare pe prima pagina a rezultatelor, nu vei ajunge prea curand in preferintele lor din simplu fapt ca oamenii nu vor sti de existenta ta in online. 

Daca te-am convins si ti-ai dori sa iti imbunatatesti magazinul online, iti sugeram sa apelezi la Doctor SEO. Iti garantam ca vei primi cele mai bune servicii si ca vei ajunge sa observi schimbari majore in ceea ce priveste vizibilitatea ta in online!

 

Cele mai citite

Ciolacu s-a întâlnit cu românii din Qatar: “Sunt ferm convins că în Qatar câștigați mult mai bine”

Premierul Marcel Ciolacu, aflat în fruntea unei delegații guvernamentale în Qatar, s-a întâlnit cu reprezentanți ai comunității de români care trăiește în această țară...

România vrea să fie partener cu Qatar și cu SUA pentru restabilirea păcii în Orientul Mijlociu

România vrea să fie partener cu SUA și cu statul Qatar pentru a obține restabilirea păcii în Orientul Mijlociu, a declarat premierul Marcel Ciolacu,...

Pe timp de război, cresc acțiunile firmelor producătoare de armament

Acțiunile unor mari companii care produc echipamente militare au crescut semnificativ, în contextul războiului din Ucraina și, mai nou, al războiului din Orientul Mijlociu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă