Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Planul de relansare al Guvernului Orban ar fi plagiat din programul de guvernare al PSD

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că Planul Naţional de Relansare Economică pe care-l prezintă, miercuri, premierul Orban este inspirat din vechiul program de guvernare al PSD.

Mihai Diac 0 comentarii

"Este evident că este copiat programul, vi-l dau pe cel din 2016 şi îl comparaţi şi veţi vedea, este copiat. Culmea, sunt copiate şi anumite pasaje pe care deja PSD le-a realizat", a susținut liderul PSD, Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă.

Declarația acestuia se referă la Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică "Reclădim România", pe care premierul Orban îl va prezenta miercuri seară, în prezența președintelui Klaus Iohannis și a unor ambasadori acreditați la București.

"Modelul de dezvoltare a României bazat doar pe consumul populaţiei, determinat de politicile pro-ciclice ale guvernărilor anterioare, trebuie schimbat într-un nou model de creştere economică axat pe: stimularea şi dezvoltarea capitalului autohton şi a competitivităţii companiilor româneşti, investiţii în domenii strategice ale infrastructurii publice, transformarea digitală a economiei şi a administraţiei publice, pregătirea economiei pentru noua revoluţie tehnologică, tranziţia către o economie durabilă", menționează programul economic pe care-l lansează, miercuri, Guvernul Orban.

 

Comentarii

loading...