Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

PMP cere o consultare națională pentru Planul Național de Redresare și Reziliență

Partidul Mișcarea Populară (PMP) cere Guvernului României să organizeze o consultare națională pentru Planul Național de Redresare și Reziliență.

Mihai Diac 0 comentarii

Partidul Mișcarea Populară (PMP) cere Guvernului României să organizeze o consultare națională pentru Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și să definească PNRR drept un "proiect de țară".

"PMP solicită Președintelui și Guvernului României să facă din Planul Național de Redresare și Reziliență un proiect de țară

 După cum îi spune și numele, Planul este unul care privește întreaga națiune, pe care o poate marca pentru câteva zeci de ani de acum înainte. Fondurile europene sunt destinate pentru dezvoltarea țărilor, nu a partidelor, aflate vremelnic la guvernare în țările aflate în criză.

 PMP vă atrage atenția că mai multe minți puse în slujba unei idei valorează întotdeauna mai mult decât una singură.

Faceți o consultare națională reală, în care să fie implicate toate partidele, specialiști recunoscuți din domeniile prioritare pentru dezvoltare, membri ai Academiei Române etc. Stabiliți un termen pentru depunerea proiectelor și realizați un pact național pentru dezvoltarea țării", solicită un comunicat de presă transmis de PMP.

Comentarii

loading...