Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Podul Agigea - Constanţa şi DN 18, printre ţintele Guvernului

Podul Agigea - Constanţa şi DN 18, printre ţintele Guvernului

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, joi seară, că pentru prima oară în ultimii patru ani Transporturile vor primi mai mulţi bani la rectificarea bugetară, respectiv suma de 170,5 milioane lei.

Rl online 0 comentarii

„Pentru prima dată în ultimii patru ani, Transporturile vor primi bani în plus la rectificarea bugetară. Sumele suplimentare sunt destinate susţinerii proiectelor de investiţii din domeniul infrastructurii de transport dar şi pentru achiziţia unui simulator de zbor pentru Şcoala de Aviaţie”, a declarat prim-ministrul Viorica Dăncilă, într-o conferinţă de presă susţinută joi la Palatul Victoria.

Prin suplimentarea de la Transporturi se asigură sumele necesare pentru finalizarea modernizării DN 18, pe segmentul Baia Mare - Sighetul M. – Iacobeni (90 de kilometri), finalizarea reabilitării Podului Agigea - Constanţa, construcţia unui pod peste râul Vedea şi începerea unei lucrări de cale ferată Râmnicul Vâlcea – Vâlcele, lucrare care trenează de peste 15 ani, a mai explicat Dăncilă.

Comentarii

loading...