13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomiePremier Imobiliare tranzacționează în exclusivitate cele mai noi ansambluri rezidențiale din Capitală

Premier Imobiliare tranzacționează în exclusivitate cele mai noi ansambluri rezidențiale din Capitală

 

Sectorul imobiliar stimulează o concurență acerbă în rândul agențiilor care tranzacționează cele mai elitiste ansambluri rezidențiale. Fiecare deal încheiat între dezvoltator și agenția căreia îi va încredința apartamentele de vânzare este analizat din perspectiva a numeroase criterii de eligibilitate pe care agenția trebuie să le îndeplinească pentru a se ridicăa la standardele de performanță impuse de dezvoltator.

Premier Imobiliare, lider în zona de Sud a Capitalei, este un exemplu elocvent de profesionalism și etichetă, reușind să tranzacționeze în exclusivitate cele mai avangardiste ansambluri rezidențiale din capitală sub egida parteneriatelor de lungă durată cu devoltatorii de top atrași de amplasamentele urbane. Compania Premier Imobiliare își cunoaște atuurile, motiv pentru care este selectivă la rândul său în privința proiectelor pe care le preia spre tranzacționare asumându-și promovarea calității superioare a construcțiilor.

Tradiție de peste 20 de ani în tranzacționarea exclusivă de apartamente și garsoniere în ansambluri rezidențiale de lux

Tranzacționarea unor ansambluri rezidențiale avangardiste este un obiectiv la care aspiră fiecare agentie imobiliara din Bucuresti. Beneficiile unui astfel de deal sunt atât de natură financiară, însă ele pot fi cuantificate și drept capital de imagine pentru agenția care se angajează în promovarea apartamentelor și garsonierelor de vânzare în ansambluri rezidențiale de lux.

Cu o experiență de peste 20 de ani în sectorul imobiliar din România, agenția Premier Imobiliare deține un portofoliu vast de proiecte administrate până în prezent atât în București, cât și Sibiu, Olympus Residence fiind de departe unul dintre cele mai sonore și profitabile ansambluri tranzacționate în exclusivitate de Premier.

Ansambluri rezidențiale tranzacționate în exclusivitate de Premier Imobiliare în zona de Sud a Capitalei

Numărul apartamentelor și garsonierelor de vânzare a crescut semnificativ în ultimii ani, ținând cont de boom-ul imobiliar sesizat de dezvoltatori. Acest context a stimulat apariția multor ansambluri rezidențiale în zona de Sud a Capitalei, amintind, printre alte, HighClass Residence, 4CityLife Residence sau Eden Home Residence, cel din urmă fiind tranzacționat exlusiv de Premier Imobiliare. Apartamentele și garsonierele oferite spre vanzare în aceste ansambluri rezidențiale au ajuns la mai puțin de jumătate, cererile cumpărătorilor acoperind ofertele de vânzare.

Premier Imobiliare a cunoscut succesul în urmă cu mai bine de 20 de ani, experiența sa fiind strâns legată de construcții sonore care împânzesc Bucureștiul dintr-un capăt în celălalt. Cu toate acestea, agenția imobiliară a dezvoltat o afinitate pentru zona de Sud, motiv pentru care a ajuns, astăzi, lider în tranzacționarea apartamentelor și garsonierelor din Sectoarele 1, 2, 3 sau 4. De pildă, imobilele din ansamblul rezidențial Olympus Residence București au fost vândute integral încă din faza de construcție, astfel că dezvoltatorul a procedat la ridicarea unui al doilea ansamblu, Olympus Residence Piața Sudului 2.

Totuși, de ce este Premier agenția imobiliară din București preferată de cei mai importanți dezvoltatori din zona de Sud?

Profesionalismul este apanajul companiei Premier Imobiliare și desăvârșește încheierea fiecărui deal de succes. Premier își respectă promisiunile față de tranzacționarea rapidă a apartamentelor și garsonierelor de vânzare în ansamblurile rezidențiale din zona de Sud, mizând pe o promovare impecabilă și conformă a acestora, dar și pe un proces eficientizat de cei mai buni agenți imobiliari. De altfel, compania duce mai departe setul de conduită al fiecărui dezvoltator pe care îl onorează, reușind să redea cu precizie atributele de identificare ale fiecărui ansamblu în parte, la set cu estetica, durabilitatea și noutatea prin care acesta contribuie la înfrumusețarea unui Sector.

Într-o piață atât de competitivă, compania Premier Imobiliare reușește să se mențină la statutul de lider în zona de Sud a Capitalei. Premier Imobiliare este partenerul exclusiv al celor mai sonori dezvoltatori, iar succesele promise acestora se reflectă cel mai bine în vânzările imediate ale apartamentelor și garsonierelor. Agenția imobiliară tranzacționează ansambluri rezidențiale atât în București, cât și în Sibiu, promițând noi parteneriate până la finele anului curent.

 

 

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă