Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul Orban a inaugurat șantierul unei conducte de gaz pe sub plaja de la Vadu

Premierul Orban a inaugurat șantierul unei conducte de gaz pe sub plaja de la Vadu

Premierul Ludovic Orban a participat, joi, în comuna Corbu (Constanţa), la deschiderea șantierului pentru instalarea conductei de gaz care va trece prin apele Mării Negre și pe sub plaja de la Vadu.

Mihai Diac 0 comentarii

Viitoarea conductă de gaz face parte din proiectul Midia - MGD, dezvoltat de compania Black Sea Oil and Gas, parte a grupului Carlyle Energy.

Proiectul este în valoare totală de 400 de milioane de dolari, dintre care până acum s-au investit 100 de milioane de dolari.

"Este un moment simbolic care arată voinţa clară de a finaliza un proiect extrem de important pentru România, şi anume începerea exploatării primului zăcământ de gaz natural aflat off-shore", a declarat, joi, cu prilejul ceremoniei de inaugurare, premierul Ludovic Orban.

"În acest proiect sunt implicate două companii, Black Sea Oil and Gas, care lucrează în parteneriat cu Grupul de Servicii Petroliere, o ilustrare foarte concretă a parteneriatului strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii, în parteneriat cu o companie, Grupul de Servicii Petroliere, sută la sută românească, o companie care s-a dezvoltat spectaculos în ultimii 15 ani şi care a realizat proiecte în foarte multe zone ale lumii, proiecte complexe, proiecte extrem de importante şi realizate în cele mai bune condiţii", a precizat premierul Ludovic Orban.

Comentarii

loading...