Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul Orban este cel care va decide dacă se măresc alocațiile și pensiile

Premierul Orban este cel care va decide dacă se măresc alocațiile și pensiile

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a precizat, joi, că nu el ci șeful Guvernului este cel care va decide cu cât se măresc alocațiile și pensiile.

Mihai Diac 0 comentarii

Întrebat de moderator, joi seară, la un post de televiziune, cu ce procent vor fi mărite pensiile și alocațiile în acest an, ministrul Cîțu a evitat să răspundă.

"Nu vă pot răspunde eu, pentru că această decizie nu o ia ministrul de Finanțe. Eu voi face bilanțul la șase luni și îl voi prezenta premierului", a explicat ministrul Florin Cîțu.

Teoretic, alocațiile pentru copii ar trebui dublate de la data de 1 august iar pensiile ar trebui mărite cu 40 la sută de la data de 1 septembrie 2020.

Ministrul Florin Cîțu a recunoscut, joi seară, că încă n-a finalizat bilanțul pe primele șase luni ale anului - bilanț pe baza căruia ar urma să se decidă procentul de majorare la pensii și la alocații.

Comentarii

loading...