Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Previziuni. Cardurile bancare dispar în zece ani dar ne rămân bancnotele

Previziuni. Cardurile bancare dispar în zece ani dar ne rămân bancnotele

Un studiu difuzat de ziarul Financial Times susține că, în circa zece ani, cardurile bancare vor înceta să mai fie folosite, din cauza creșterii ponderii plăților care se efectuează direct cu telefonul mobil.

Mihai Diac 0 comentarii

Scăderea popularității cardurilor bancare nu va fi însoțită și de renunțarea la bani cash (bancnote și monede), întrucât aceștia sunt încă folosiți de foarte mulți cetățeni pentru a-și calcula veniturile și pentru a-și ține sub control cheltuielile.

De asemenea, în următorii zece ani va crește ponderea comunicațiilor 5G, iar telefoanele mobile tip smartphone vor fi tot mai folosite pentru a efectua plăți.

Comentarii

loading...