Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Primarul Gabriela Firea cere Consiliului General să aprobe proiectul vinietei pentru București

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că ar fi normal ca toți membrii Consiliului General al Municipiului București să aprobe proiectul vinietei pentru București, propus de ea.

Mihai Diac 0 comentarii

Primarul Gabriela Firea a afirmat, duminică, faptul că ar fi normal ca toți consilierii să aprobe proiectul vinietei pentru București, indiferent de partidul pe care îl reprezintă în cadrul CGMB.

Firea a explicat că, potrivit ultimelor modificări aduse la acest proiect, mașinile cu motoare având norma de poluare Euro 5 și Euro 6 nu vor plăti vinieta pentru București. De asemenea, nu vor plăti această vinietă mașinile cu motoare electrice sau hibrid.

Mașinile cu motoare Euro 3 sau Euro 4 vor plăti o vinietă numită Oxigen, iar mașinile cu motoare Euro 2, Euro 1 sau non-Euro nu vor mai avea acces în centrul Bucureștiului.

Dacă va fi aprobată, această Hotărâre a CGMB se va aplica de la data de 1 ianuarie 2020.

Comentarii

loading...