Produse textile inscripţionate cu branduri auto - e ultima descoperire făcută de ANPC

Produse textile inscripţionate cu branduri auto - e ultima descoperire făcută de ANPC

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, prin Direcţia Generală Control a desfăşurat, în acest sfârşit de săptămână, acţiuni de consiliere a operatorilor economici care îşi desfăşoară activitatea pe Valea Prahovei, potrivit unui comunicat al ANPC.

Florin Budescu 0 comentarii

Unităţile existente între staţiuni, care comercializează suveniruri, unităţile de alimentaţie publică precum şi cele de cazare au fost verificate din punct de vedere al respectării drepturilor consumatorilor.

„Acţiunile de verificare ale colegilor noştri privind activitatea desfăşurată de operatorii economici au continuat cu zona Valea Prahovei.

Parcurgând registrele unice de control, am observat că unii operatori economici, cu toate că au mai fost consiliaţi în trecut, au ales să nu respecte cele semnalate de către această autoritate şi automat să nu respecte consumatorul.

Această acţiune, aşa cum am promis, a avut un rol de ultim avertisment! Sezonul acesta va fi dedicat exclusiv consumatorilor, iar cei care nu acceptă acest lucru ar trebui să se apuce de o altă activitate!”, a declarat Horia-Miron Constantinescu, preşedintele ANPC, citat de Mediafax.

La comercializare, au fost identificate diverse jucării care prezentau mai multe abateri, dar şi produse textile şi articole de uz casnic inscripţionate cu branduri Audi, Mercedes-Benz, Volkswagen, Dacia Logan, Opel.

Comentarii

loading...