Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Foto: Mihai Diac

Programul Rabla 2020. Dai mașina și îți iei motocicletă

Ministerul Mediului, Costel Alexe, a anunțat, marți, o serie de modificări în Programul Rabla 2020, față de anii precedenți.

Mihai Diac 0 comentarii

O noutate o reprezintă aplicarea Programului Rabla și la motociclete.

Astfel, o persoană care casează un automobil poate primi un voucher pentru a-și cumpăra o motocicletă nouă. Ministrul Mediului, Costel Alexe, a precizat că scopul acestei inițiative este ca voucherul să acopere circa 10 la sută din prețul motocicletei noi, sau circa zece la sută din prețul unui autoturism nou.

În România sunt acum înmatriculate circa 100.000 de motociclete iar ritmul de înmatriculare este de circa 2000 de asemenea vehicule pe an.

Programul Rabla 2020 va mai încuraja cumpărarea de automobile electrice și hibrid.

Comentarii

loading...