Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Proiect. Șoferii să prezinte la control polița RCA în format electronic, nu neapărat pe hârtie

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) supune consultării publice un proiect de modificare și completare a prevederilor din cadrul Normei nr. 20/2017 referitoare la dovada încheierii asigurării RCA.

Mihai Diac 0 comentarii

Potrivit acestui proiect elaborat de ASF, conducătorii auto vor putea prezenta agenților de poliție, la un eventual control, varianta electronică a poliței RCA.

Prin urmare, dacă acest proiect va fi aprobat, nu va mai fi necesar ca șoferii să aibă asupra lor contractul de asigurare obligatorie auto (RCA) în format original, pe hârtie.

Proiectul de modificare a Normei nr. 20/2017 este supus consultării publice, pe internet, de la data de 12 august 2020, pentru o perioadă de zece zile.

Comentarii

loading...