Promisiuni guvernamentale: Tronsoane de autostradă inaugurate în 2020

Promisiuni guvernamentale: Tronsoane de autostradă inaugurate în 2020

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a anunțat că până la finalul anului vor fi date în folosință mai multe tronsoane de autostradă. Este vorba de porțiunea dintre Râșnov și Cristian și lotul 1 din Sebeș – Turda dar și o bucată din șoseaua de ocolire a Bacăului.

Petronel Tudor 0 comentarii

„În legătură cu Sebeş – Turda, lotul 1, cei 17 kilometri, conform contractului trebuiau să fie finalizaţi în 2018. În acest moment, progresul fizic este de peste 95%, în condiţii meteo favorabile cei 17 kilometri de autostradă din Sebeş – Turda, lotul 1, vor fi daţi în trafic. De asemenea, Râşnov – Cristian sunt 10 kilometri din Comarnic – Braşov au termen de finalizare în acest an, se vor finaliza în acest an.”, a anunțat Lucian Bode duminică seara la Digi 24.

Ministrul Transporturilor își dorește ca până la finalul anului să se poată circula și pe noua șosea de ocolire a municipiului Bacău în lungime totală de 31 km din care o porțiune de 17 km este realizată în regim de autostradă.

„Am dat în trafic la începutul lunii septembrie 7 kilometri din drumul naţional, legătura spre Oneşti, iar cei 17 kilometri de autostradă au în acest moment un progres fizic de peste 95%. Asta îmi dă speranţă că până la sfârşitul anului putem inaugura primul tronson de autostradă din Moldova, cei 17 kilometri de autostradă.”, a adăugat Lucian Bode.

Comentarii

loading...