Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Radu Oprea spune, astăzi, tot ce a făcut Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenori

Radu Oprea spune, astăzi, tot ce a făcut Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenori

Astăzi, de la ora 12, la sediul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, din Calea Victoriei nr.152, ministrul Radu Oprea prezintă bilanțul celor 6 luni de administrare a unuia dintre cele mai vitale ministere pentru economia națională.

Rl online 0 comentarii

Astăzi, de la ora 12, la sediul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, din Calea Victoriei nr.152, ministrul Radu Oprea prezintă bilanțul celor 6 luni de administrare a unuia dintre cele mai vitale ministere pentru economia națională. Radu Oprea va mai prezenta și programele destinate sprijinirii dezvoltării mediului de afaceri, dar și rezultatele strategiei investiționale și ale diplomației economice și comerciale aplicate de ministerul pe care-l conduce.

Ministrul Radu Oprea își propune în mandatul său să schimbe mediul de afaceri cu măsuri concrete, benefice, pentru ca acesta să nu mai fie un domeniu complicat, tensionat sau insuportabil pentru antreprenorii corecți, care nu vor decât să-și dezvolte investițiile.”Mediul de afaceri trebuie să fie relaxat, să ajute business-ul și nu să-l încurce” este de părere ministrul Radu Oprea. Ca atare, pe langă radiografia mediului de afaceri, comerț și antreprenoriat se vor prezenta și obiectivele pentru a doua parte a acestui an-centenar.

Comentarii

loading...