Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

România a exportat fier şi oţel în valoare de 2,2 miliarde de euro, în 2017

România a exportat, în 2017, fier şi oţel în sumă de 2,2 miliarde de euro, o valoare cu 28% mai mare faţă de cea din perioada similară a anului anterior, conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică(INS).

Rl online 0 comentarii

Importurile de fier şi oţel s-au cifrat la 3,061 miliarde euro, fiind cu 26% mai mari comparativ cu cele din 2016, înregistrându-se astfel un deficit de 859,8 milioane pe acest segment.

În 2017, exporturile FOB ale României au însumat 62,642 miliarde euro şi au crescut cu 9,1% faţă de anul anterior, iar importurile CIF au totalizat importurile 75,598 miliarde euro, în creştere cu 12,2%.

Comentarii

loading...