15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăEconomieRomania are nevoie de cât mai mulți oameni de afaceri și Start-Up...

Romania are nevoie de cât mai mulți oameni de afaceri și Start-Up Nation este catalizatorul perfect

Radu Oprea, ministrul pentru Mediu de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat prezinta la Târgu Mureș programele de finanțare derulate prin ministerul pe care-l conduce la o întâlnire cu autoritățile locale și cu reprezentanții mediului de afaceri privat.

Toți vor încerca să  îmbunătățească sprijinul pe care îl acordă ministerul antreprenorilor privați. De altfel, după încheierea discuțiilor, ministrul Radu Oprea va vizita la locul faptei, adică fabricile, patru beneficiari ai programului Start-Up Nation Romania pentru a constata cât de mult a ajutat acest program investitorii privați.  Întalnirea este organizată de Agenția pentru  întreprinderi mici și mijlocii, atragerea de investiții și promovare a exportului Târgu Mureș.

De altfel, ministrul Radu Oprea consideră că programul Start-Up Nation  “este cel mai bun catalizator pentru economia interna, fiind capabil să ofere sprijinul necesar care să transforme multe visuri în povești de afaceri de succes” și invită cât mai mulți tineri care-și doresc afacerea lor să facă pasul decisiv, să aplice pentru programele de finanțare ale Ministerului, să devină oameni de afaceri veritabili pentru că România are nevoie de ei.

Cele mai citite

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023, iar cifra de afaceri a ajuns la 1,6 miliarde de lei,...

Facturi mai mici la gaze și electricitatea de la 1 aprilie. Ministrul energiei anunță noi scheme de plafonare

Ministerul Energiei se pregăteşte săptămâna aceasta de o optimizare a schemei de compensare/plafonare prin care facturile la energie şi gaze s-ar mai putea ieftini,...

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...
Ultima oră
Pe aceeași temă