Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Apa de izvor Calipso extrasă de la peste 250 de metri adâncime, din Codrii Vlăsiei este tot mai apreciată, Apa Calipso crescând cu peste 10 procente la 9 luni

Apa de izvor Calipso extrasă de la peste 250 de metri adâncime, din Codrii Vlăsiei este tot mai apreciată, Apa Calipso crescând cu peste 10 procente la 9 luni

Românii sunt din ce în mai interesați de calitatea apei pe care o consumă

Analizele de laborator arată că Apa de izvor Calipso conține un complex optim de minerale, ceea ce o încadrează în zona apelor oligominerale și are un reziduu sec de 372 mg/l. Este ușor alcalină, cu un pH de 8,2, similar pH-ului lichidelor din corpul uman

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

“Românii sunt din ce în mai interesați de calitatea apei pe care o consumă. Marketingul nu mai face neapărat diferența pe piața apei, iar asta este un lucru îmbucurător, pentru că primează calitatea apei pe care o bem și nu alte considerente. Pe scurt, trebuie să știm ce bem, nu neapărat ce brand consumăm”, a declarat Daciana Siderache, director general Apa Calipso.

Daciana Siderache

Unul dintre cei mai importanți parametri ai apei este pH-ul, care indică aciditatea sau bazicitatea unei substanțe. pH-ul apei Calipso de 8,2  este potrivit pentru reducerea nivelului de aciditate din corp, nivel pe care îl creștem consumând alimente precum carne, cafea, lapte, zahăr sau multe alte alimente care se găsesc în orice gospodărie.

Un alt criteriu important este reziduul sec. Acesta reprezintă cantitatea de săruri minerale care rămâne în urma procesului de fierbere la 180 grade Celsius. Apa pe care o consumăm zilnic trebuie să conțină obligatoriu sub 500 mg/l de reziduu sec, pentru a nu dăuna organismului. În ceea ce priveşte Apa de izvor Calipso, nivelul de nitriți se situează sub capacitatea de detecție a aparatelor de laborator.

“Este foarte important ca oamenii să știe ce înseamnă toate aceste informații și cât de mult le pot influența sănătatea și starea generală de bine. De aceea ne-am dorit să facem o campanie de conștientizare, “pH-ul corpului tău”, în care am implicat oameni din toată țara. Am vrut să facem cunoscută problema acidității din organism, care determină degradarea sănătății, în contrast cu un pH alcalin, care menține corpul sănătos și puternic”, declară George Ristea, director comercial Apa Calipso.

 Apa Calipso crește cu peste 10 procente la 9 luni

Producătorul apei de izvor naturale Calipso a înregistrat, în primele 9 luni ale anului, o creștere a CA cu peste 10 procente față de aceeași perioadă a anului trecut.

„Creșterea din aceste luni vine pe fondul investițiilor de peste 10 milioane de euro din ultimii doi ani, în echipamente, tehnologii și sisteme certificate internațional. Am urmărit atât modernizarea capacității de producție, cât și extinderea rețelei de distribuție a apei noastre de izvor. Anul acesta, ne-am extins portofoliul de produse, lansând pe piață produsele la 0,5 litri, distribuite în magazinele tradiționale și preponderent în magazinele din comerțul modern. Am pus accent și pe reducerea amprentei de carbon și am investit în tehnologii noi de ambalare care reduc consumul de plastic cu 60 de tone anual”, declară Daciana Siderache.

Comentarii

loading...