Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Foto: Mihai Diac

Romsilva: Silvicultura românească a preluat tot ce e mai bun în Europa

Gheorghe Mihăilescu, directorul general al Regiei Romsilva, consideră că silvicultura României funționează după cele mai moderne reguli din Europa.

Mihai Diac 0 comentarii

România practică o silvicultură tradiţională, care a preluat ce a fost mai bun în Europa, a susținut, într-o conferință, Gheorghe Mihăilescu, directorul general al Regiei Romsilva, în fața ambasadoarei Finlandei, Marjut Akola.

"Finlanda are o şcoală şi o practică de silvicultură recunoscute în lume. România are cele mai valoroase păduri din Europa. Ne lăudăm cu ele, pentru că avem argumente. Practicăm o silvicultură tradiţională care cred că a luat ce a fost mai bun din Europa. La noi a contat să lucrăm cu pădurea şi cu natura, pentru că nu întotdeauna ne-a fost favorabilă şi am încercat să învăţăm să lucrăm cu natura", a susținut Gheorghe Mihăilescu.

Ambasada Finlandei în România și Regia Naţională a Pădurilor (RNP) Romsilva au organizat, împreună, un seminar intitulat "Pădurile - schimbări climatice, sustenabilitate şi bioeconomie".

Comentarii

loading...