20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăEconomieRoofArt îți prezintă 4 avantaje importante ale acoperișului din țiglă metalică

RoofArt îți prezintă 4 avantaje importante ale acoperișului din țiglă metalică

Acoperișul este una dintre cele mai importante părți ale unei case, având o influență majoră asupra unei construcții din mai multe puncte de vedere. În afara rolului evident, de protecție împotriva oricăror intemperii, acesta are și un rol estetic prin forma și orientarea pantelor și prin textura și coloristica materialului folosit.

Însă schimbarea sau repararea unui acoperiș reprezintă un efort și, de multe ori, un mare inconvenient. Nu doar că reprezintă o cheltuială din punct de vedere financiar, dar întregul demers înseamnă disconfort și stres pentru întreaga familie.

Tocmai din acest motiv, atunci când îți construiești o casă sau când înlocuiești acoperișul deteriorat, ar trebui să ai în vedere acoperișul din țiglă metalică. Și spun asta pentru că acoperișul din țiglă metalică vine cu marele avantaj al unei durate de viață îndelungate, estimată undeva între 40 și 70 de ani. Cu alte cuvinte, rezistă o viață!

Alături de RoofArt, am alcătuit o listă cu avantaje ale acestei soluții pentru acoperișuri, pentru a-ți oferi câteva argumente în favoarea țiglei metalice.

RoofArt este o companie românească înființată în 2001, care, prin pasiune și inovație, a devenit unul dintre promotorii soluțiilor durabile pentru acoperișuri, oferind țiglă metalică, sisteme pluviale și accesorii de tinichigerie specifice.

RoofArt investește permanent în tehnologiile pe care le utilizează, pentru a asigura un nivel superior al calității în ceea ce privește oferta de produse. Elementele care fac produsele RoofArt să se evidențieze sunt:

●       Calitatea înaltă a materiei prime folosite în sistemul de învelitori, principalul furnizor al tablei din oțel fiind concernul scandinav SSAB;

●       Linii de producție și utilaje profesionale de proveniență finlandeză;

●       Inovație în ceea ce privește designul și funcționalitatea produselor finite.

În continuare, vom trece în revistă principalele avantaje pe care le oferă țigla metalică, dorind să îți oferim o imagine clară asupra beneficiilor de care te vei bucura optând pentru această soluție pentru acoperișuri.

DURABILITATE

Țigla metalică este recunoscută pentru durabilitatea și longevitatea ei pe termen lung, dar și prin rezistența la vânt, grindină și foc.

Profilele de țiglă și accesoriile pentru acoperișuri sunt proiectate pentru a se interconecta, suprapunându-se perfect. Acest lucru asigură etanșeitate în cazul precipitațiilor și conferă rezistență la rafalele puternice de vânt, păstrând acoperișul intact. Tehnicile moderne de fabricație ale RoofArt sporesc această durabilitate, oferind clienților un produs care va rezista o viață întreagă.

PERFORMANŢĂ

Un acoperiș din țiglă metalică este fabricat din materiale ignifugate, iar panourile de țiglă metalică oferite de RoofArt sunt de cea mai bună calitate, fiind confecționate din oțel de origine scandinavă.

MAI PRIETENOS CU MEDIUL

Un acoperiș din țiglă metalică nu necesită o structură de rezistență extrem de masivă, având în vedere greutatea sa redusă, deci nu doar că economisești niște bani, dar nici nu folosești atât de mult lemn. Concomitent, este necesar mai puțin combustibil pentru transport, întrucât materialul este semnificativ mai ușor. Per total, este evident că un acoperiș din țiglă metalică este un mod bun de a-ți echipa casa cu o soluție de calitate pentru acoperiș, dar și de a-ți arăta grija față de mediul înconjurător.

Uleiul de rapiță este folosit în componența stratului de acoperire GreenCoat® a țiglei metalice RoofArt. Aceasta tehnologie contribuie la protecţia mediului şi reduce emisiile de noxe în aer.

Panourile din țiglă metalică sunt 100% reciclabile. Principalul material folosit de RoofArt este oțelul scandinav, care poate fi reciclat fără pierderi de calitate.

Aceste beneficii au un impact enorm asupra durabilității generale a materialului de acoperiș din industria construcțiilor.

COSTURI

Un acoperiș din țiglă metalică este foarte ușor, prin urmare, nu are nevoie de suportul structural pe care alte soluții pentru acoperiș îl necesită. Prin urmare, montarea poate fi mai facilă, ceea ce duce la o lucrare mai ușoară și la economisirea costurilor investite în structura de rezistență.

În plus, costul mai ridicat atunci când faci investiția inițială are o amortizare foarte bună, întrucât nu mai investești în mentenanță sau într-o eventuală înlocuire. Deci nu va trebui să mai investești bani în plus pentru reparații costisitoare. Acoperișul din țiglă metalică este o investiție pe termen lung, care își va arăta eficiența din punct de vedere economic pe măsură ce timpul trece.

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă