Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Salariu halucinant la DNA: Cât câștigă "umbra" lui Kovesi

Dacă despre şefa DNA s-a aflat aproape totul, puţină lume a vorbit despre 'umbra' acesteia, Dana Ţiţian, consilierul procurorului șef.

Rl online 0 comentarii

Umbra lui Kovesi, Dana Țițian, este consilier al procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, din anul 2013 și figurează ca judecător în cadrul Curții de Apel București.

Despre aceasta s-a spus că a primit ilegal dispo­ziţie de la Laura Kovesi să efectueze controale la două unități teritoriale și că ar fi încercat să obstrucționeze activitatea Inspecției Judiciare în legătură cu dosarele pe care le-a avut în lucru procuroarea Mihaela Moraru Iorga.

Potrivit ultimei declarații de avere care datează din data de 17 iunie 2017, Dana Țițian are o mică avere la Sibiu. Consilierul șefei DNA deține prin, soțul său, Petrică Țițian, un teren agricol de 800 de mp, în comuna Poplaca, județul Sibiu.

La capitolul proprietăți, soții Țițian posedă două apartamente, unul din partea soțului, cu o suprafață de 89,23 metri pătrați, și unul pe numele său de 65 de metri pătrați. Pe lângă asta, cei doi mai dețin două garaje și o boxă.

Potrivit ordinului 209 din 5 iunie 2016, semnat chiar de Dana Țițian, aceasta primește un salariu de încadrare de 16.083 lei. Pe lângă salariu, mâna dreaptă a lui Kovesi primește sporuri de 1931 lei, dar și un spor pentru condiții grele de muncă, vătămătoare sau periculoase de 2.204 lei.

Comentarii

loading...