Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Secretar de stat din Ministerul Transporturilor, despre bugetul pe 2019

Secretar de stat din Ministerul Transporturilor, despre bugetul pe 2019

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea a declarat că proiectul bugetului de stat pe anul 2019 a fost în cadrul ședinței de Guvern, iar Ministerul Transporturilor a primit cel mai mare buget pentru investiții, din ultimii 20 de ani.

George Dumitrescu 0 comentarii

Dragoș Titea, secretar executiv PSD Maramureș, subliniază că bugetul MT din acest an este unul echilibrat. S-au purtat discuții ample pentru ca cifrele de buget din 2019 să ajute la susținerea și finalizarea mai multor investiții din domeniul transporturilor, scrie preshouse.ro. “Acest buget este foarte echilibrat, construit pe realitățile anilor precedenți și cu proiecții profesioniste până în 2022, propuse și realizate de profesioniști. Sunt proiecte pentru români și pentru România, pe care PSD și le-a asumat prin programul de guvernare și pe care le va duce la îndeplinire! Perioada 2019-2020 va fi una în care vom miza pe creșterea investițiilor, atât cele finanțate din buget sau prin accelerarea absorbției de fonduri europene, cât și prin stimularea investițiilor private”, declară secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea.

 

Comentarii

loading...