Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Șefii de la autostrăzi pregătesc anunțul constructorului de la Sibiu-Pitești

Șefii de la autostrăzi pregătesc anunțul constructorului de la Sibiu-Pitești

Oficialii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere urmează să anunțe câștigătorii primelor loturi din autostrada Sibiu-Pitești.

George Dumitrescu 0 comentarii

Ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice, Grațiela Gavrilescu a eliberat avizul de mediu pentru autostrada Sibiu-Pitesti, pe data de 28 decembrie, acesta fiind cel mai important document pentru licitația proiectului de infrastructură rutieră.

În cursul acestei luni, Ministerul Transporturilor, prin Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, anunță câștigătorii loturilor 1 și 5 din autostrada Sibiu-Pitești, au declarat surse guvernamentale pentru presshouse.ro.

În vara anului 2017, oficialii CNAIR au scos la licitaţie tronsoanele 1 şi 5 din Autostrada Sibiu-Piteşti, Sibiu – Boiţa şi Curtea de Argeş – Piteşti).

Povestea autostrăzii Sibiu-Piteşti a început în perioada 2007-2008, în mandatul fostului ministru al Transporturilor, Ludovic Orban a fost o licitaţie pentru cel mai aşteptat proiect de infrastructură rutieră. Tronsoanele 1 și 2, respectiv Sibiu-Boița şi Curtea de Argeş – Piteşti, au în total aproximativ 45 de kilometri, sunt primele loturi de autostradă scoase la licitaţie în acest an.

Autostrada Sibiu-Pitești este un proiect finanțat din bani europeni și fonduri de la buget.

 

Comentarii

loading...