Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Start-Up Nation schimbă cariere și readuce încrederea oamenilor

Start-Up Nation schimbă cariere și readuce încrederea oamenilor

Rl online 0 comentarii

Activitatea firmelor care au accesat programe naționale precum Start-UP Nation este atent urmărită în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Intenția ministrului pentru IMM-uri,  Ștefan-Radu Oprea, este de a obține un feedback asupra derulării concrete a programelor, chiar de la beneficiarii direcți, astfel încât programele viitoare să fie concepute în acord cu opinia și nevoile beneficiarilor, dar și a consultanților în domeniu sau a specialiștilor din agenții.

Programul Start-Up Nation a ajutat-o pe Ana Ghiurca, avocat de profesie, să deschidă un bistro pe locația unei cafenele cunoscute de pe Bulevardul Decebal din Capitală:

A fost o conjunctură favorabilă de care am profitat, susținută de prieteni care au business în domeniu. Am vrut să fac și altă activitate, gândindu-mă la copii, să le ofer mai multe posibilități și lucrurile chiar au funcționat. Din punctul meu de vedere externalizarea diverselor servicii administrative este o idee foarte bună, pe care am aplicat-o cu succes. Experiența în acest  tip de business a fost o scoală intensă, am învățat mult, dar am pus și mult suflet. Am lângă mine 13  angajați valoroși, împreună cu care suntem o familie și împreună căutăm și găsim soluții, astfel încât businessul să meargă.”

Programele derulate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat pentru sprijinirea mediului de afaceri sunt: programul Start-Up Nation, programul de promovare a exportului, programele pentru micro-industrializare, comerţ, programul de internaţionalizare și programul Femeia Antreprenor.

 

Comentarii

loading...