Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

TAROM suspendă cursele spre șapte țări din cauza pandemiei

TAROM suspendă cursele spre șapte țări din cauza pandemiei

Compania aeriană TAROM va suspenda zborurile comerciale între România și Egipt, Israel, Iordania, Repubica Moldova, Serbia, Turcia şi Liban, din cauza restricțiilor legate de pandemie.

Mihai Diac 0 comentarii

TAROM va suspenda, până la 15 august 2020 inclusiv, cursele comerciale din România către Egipt, Israel, Iordania, Republica Moldova, Serbia, Turcia şi Liban, ca urmare a restricţiilor de călătorie impuse de către autorităţi.

Un anunț în acest sens a fost difuzat de TAROM marţi, pe pagina sa de Facebook.

"Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate. Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor", a anunțat compania TAROM.

De la această suspendare vor fi exceptate cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, precum şi zborurile charter de repatriere.

Comentarii

loading...