8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieTeodorovici contra Câțu: Ce se întâmplă cu Declarația 600 și cu impozitul...

Teodorovici contra Câțu: Ce se întâmplă cu Declarația 600 și cu impozitul pe gospodărie

”Discuţiile că am amânat termenul, dar nu şi cel de plată, sunt o eroare. Toţi contribuabilii sunt asiguraţi medical. Noi vom veni cu soluţia cea mai bună. Vom vedea care este cel mai bun termen de depunere. Va fi pe estimare. cei care au depus formularele nu trebuie să le mai depună încă o dată. Vor fi multe lucruri de reformă şi surprize în acest domeniu. Foarte mulţi funcţionari de la ghişeu dezinformează”, a spus Teodorovici. ”Câţu nu a fost pe subiect. E complet fals ideea cu impozitul pe gospodărie. Vreau simplificare în sistem”, a mai spus Teodorovici în direct la Antena 3.
Florin Câţu a lansat acuzații dure la adresa șefului PSD, Liviu Dragnea, precizând că social-democraţii nu vor renunța la Declarația 600, în ciuda discuțiilor aprinse pe această temă. Totodată, o a doua „bombă” a partidului de guvernare are legătură cu impozitului pe gospodărie, Câțu precizând pe contul său de socializare că PSD nu întenționează să renunțe nici la acesta.

Ce a anunțat Florin Câțu

„Dragnea, stapanul impozitelor!
Va anunt in premiera doua mega golanii ale PSD-istilor.
Prima informatie- NU renunta la formularul 600. Jocul de glezne pe care il fac in aceste zile este doar pentru a opri furia voastra. Asteptati degeaba! Ei spera sa va calmati pana in martie. Nu au avut niciun moment intentia sa renunte iar indicatiile lui Dragnea si ale lui Valcov sunt clare in acest sens.
A doua informatie este o bomba veritabila. Ministerul Finantelor Publice lucreaza in chiar in ACEST moment la detaliile tehnice ale impozitului pe gospodarie. NU au renuntat nici la asta.
Pe scurt, nicio gospodarie din Romania nu va ramane neimpozitata. Veti fi obligati sa va numarati si sa declarati toate gainile, porcii, vacile, oile, cainii, pisicile, televizoarele etc. (Scapa doar hamsterii ). In plus, daca aveti livezi sau podgorii va costa extra”, a postat Câțu pe Facebook.

 

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...
Ultima oră
Pe aceeași temă