Foto Arhiva

Foto Arhiva

Teodorovici, explicații despre gafa cu salariile: "Ministerul există"

Ministerul de Finanţe, condus de Eugen Teodorovici, a publicat un Ordin în Monitorul Oficial în care sunt enumerate instituţiile publice care vor primi bani de salarii înainte de Paşte.

Rl online 0 comentarii

Potrivit deciziei semnate de Teodorovici, vor primi bani în avans de Sărbători şi angajaţii Ministerului pentru Consultare Publică şi Dialog Social, minister care nu mai există din ianuarie. Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Teodorovici a spus vineri că în ordinul său nu s-a strecurat nicio gafă, ministerul existând în continuare.

„De cel puțin două săptămâni de zile, Ministerul de Finanțe a discutat cu fiecare ordonator de credite, pentru a vedea dacă la nivelul acelei instituții se dorește sau nu să se acorde anticipat salariile pentru sărbătorile de Paști. (...) Dacă ne uităm, din punct de vedere legal, acest minister există, pentru că protocoalele așa cum este prevăzut de actul normativ care spunea că acest minister dispare trebuiau făcute niște proceduri ulterioare de semnare. Având în vedere că acest minister încă există, cererea nu se poate face decât din partea acelui ordonator de credite, pentru ca acei oameni să-și primească salariile anticipat. Nu am făcut nimic. Totul este conform legii și cadrului legal actual.”, a spus Teodorovici, care a subliniat că va da și un premiu celui care va descoperi o gafă făcută de el.

Comentarii

loading...