Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Foto: Mihai Diac

Termoenergetica vrea să ceară daune de la Elcen

Compania Municipală Termoenergetica, aflată în subordinea Primăriei Capitalei, intenționează să ceară despăgubiri companiei ELCEN, care este subordonată Ministerului Economiei și Energiei.

Mihai Diac 0 comentarii

Anunțul privind o viitoare cerere de daune, ca urmare a avariei din zilele de 7 - 8 februarie 2020, a fost făcut, miercuri, 12 februarie, de directorul general al Termoenergetica, Alexandru Burghiu.

"Suntem în proces de calcul, compania ia atitudine şi mi se pare normal să nu fim scoşi vinovaţi. Se va calcula cantitatea de apă pierdută, manopera, disconfortul pe care l-au resimţit oamenii. Toate aceste nemulţumiri ne sunt aruncate nouă în cârcă. Sistemul este format din producere şi distribuţie. Se vor cere despăgubiri, iar dacă nu va plăti, va fi obligat să plătească", a avertizat directorul general al Companiei Termoenergetica, Alexandru Burghiu.

Comentarii

loading...