Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Transgaz a înregistrat în primul semestru un profit net mai mic cu 30%

Transgaz a înregistrat în primul semestru un profit net mai mic cu 30%

Transportatorul naţional de gaze Transgaz a înregistrat în primul semestru un profit net mai mic cu 30%, de 195,5 milioane lei, de la 280,27 milioane lei în prima parte a anului trecut, şi o cifră de afaceri mai mare cu 6%, de 938,8 milioane lei, arată raportul transmis de BVB.

Rl online 0 comentarii

De asemenea, cheltuielile de exploatare înainte de activitatea de echilibrare şi de construcţii conform cu IFRIC12 s-au ridicat la 560,03 milioane lei, mai mari cu 14% faţă de primele şase luni din 2018.

”Responsabilizând importanţa Transgaz atât ca motor al activităţilor din economia naţională cât şi ca vector de creştere economică a ţării, prin rolul său în dezvoltarea sectorului energetic şi transformarea României într-o putere energetică a Europei, administratorii companiei şi-au asumat continuarea demarării şi implementării unuia dintre cele mai mari şi importante programe de dezvoltare a infrastructurii de transport gaze naturale din România în ultimii 20 de ani, un program cu proiecte de investiţii estimate la 1,9 miliarde euro”, arată raportul companiei.

Transgaz deţine statutul de monopol în transportul gazelor naturale din România şi vehiculează circa 90% din totalul gazelor naturale consumate.

Transgaz SA Mediaş este operatorul tehnic al Sistemului Naţional de Transport (SNT) gaze naturale şi asigură îndeplinirea strategiei naţionale privind transportul intern şi internaţional al gazelor naturale şi dispecerizarea gazelor naturale, în condiţii de eficienţă, transparenţă, siguranţă, acces nediscriminatoriu şi competitivitate.

Compania este controlată de Ministerul Economiei şi are o capitalizare de 4,22 miliarde lei.

Comentarii

loading...