12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieTranzacţii de 4 milioane de lei, în deschiderea şedinţei bursiere de luni

Tranzacţii de 4 milioane de lei, în deschiderea şedinţei bursiere de luni

Indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, era în creştere cu 0,4%, indicele BET-FI al SIF-urilor înregistra o apreciere de 0,34%, iar BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, urca cu 0,74%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, înregistra o creştere de 0,45%, în timp ce reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK urca cu 0,28%.

Valoarea totală a schimburilor realizate luni, până la ora 10:40, pe Bursa de Valori Bucureşti, se situa la 4,08 milioane de lei (880.601 euro).

Acţiunile Boromir Prod se apreciau cel mai mult pe piaţa principală, cu 13,48%, fiind urmate de titlurile Alumil Rom Industry, cu 6,16%, şi ale OMV Petrom, cu 1,55%.

Pe de altă parte, cele mai mari scăderi erau consemnate la Ropharma, de 5,04%, Casa de Bucovina – Club de Munte – minus 5% şi Vrancart, de minus 1,52%.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă