Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tranzacţii de aproape 1,4 milioane de lei, pe o piaţă în creştere la BVB

Tranzacţii de aproape 1,4 milioane de lei, pe o piaţă în creştere la BVB

Bursa de Valori Bucureşti a deschis marţi în creştere, indicele BET, care indică evoluţia celor mai lichide 16 companii, înregistrând o apreciere de 0,03%, până la valoarea de 8.273,95 puncte.

Rl online 0 comentarii

Valoarea tranzacţiilor realizate după 45 de minute de la deschidere era de 1,389 milioane de lei (291.750,85 euro).

Indicele BET Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, era în urcare cu 0,04%, în timp ce indicele BET-FI al SIF-urilor consemna o creştere de 0,30%. BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, era în apreciere cu 0,02%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, consemna o apreciere de 0,10%, iar reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK, era pe plus cu 0,15%.

Cele mai semnificative deprecieri ale valorii acţiunilor le înregistrau Ves SA (-5,74%), Biofarm SA (-1,58%) şi Transelectrica (-1,42%).

În creştere erau acţiunile Oltchim (5,36%), Electromagnetica (2,21%) şi Impact Developer & Contractor (1,99%).

Comentarii

loading...