Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tranzacţii de peste 4,8 milioane de lei, după prima oră la Bursa București

Tranzacţii de peste 4,8 milioane de lei, după prima oră la Bursa București

Bursa de la Bucureşti a deschis în scădere şedinţa de tranzacţionare de vineri, valoarea schimburilor situându-se la ora 11:15 la 4,81 milioane lei (1,037 milioane de euro).

Iulian Budușan 0 comentarii

Indicele BET, care arată evoluţia celor mai lichide 13 companii, înregistra o depreciere de 0,31%, în timp ce indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, scădea cu 0,35%, iar BET-FI al SIF-urilor consemna o diminuare de 0,59%. Totodată, BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, era în coborâre cu 0,58%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, înregistra un declin de 0,45%, iar reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK, consemna o scădere similară, de 0,52%.

Acţiunile Electroaparataj se apreciau cel mai mult pe piaţa principală, cu 14,88%, fiind urmate de titlurile Electroputere Biofarm (+13,04%) şi Prebet (+5,44%).

Pe de altă parte, cele mai mari scăderi erau consemnate la Alro, de 5,69%, Conpet (-3,42%) şi Cemacon (-3,06%).

Comentarii

loading...