Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arena Mall

Foto: Arena Mall

Un diplomat acuză România că evită produsele din Republica Moldova

Un diplomat de la Ambasada Republicii Moldova în România a criticat, marţi, faptul că piața românească "nu e gata să absoarbă" produse din Republica Moldova.

Mihai Diac 0 comentarii

Secretarul I al Ambasadei Republicii Moldova în România, Simion Botnari, a declarat marţi, la Reghin, că Republica Moldova oferă "produse care au calităţi gustative mult mai bune decât ce se produce în alte ţări, dar nu ştiu din ce cauză piaţa românească nu e gata să le absoarbă".

Diplomatul Simion Botnari a făcut această declarație într-o întâlnire cu oameni de afaceri şi cu reprezentanţi ai administraţiei publice locale.

"Uneori chiar nu ne face plăcere, când realizăm statisticile, să vedem că în topul investitorilor care sunt în Republica Moldova România nu este pe primul loc sau cel puţin pe locul doi, pentru că sunt mai mult ca sigur că foarte uşor companiile româneşti ar putea dezvolta afaceri în Republica Moldova, mai ales că o bună parte dintre ele se orientează şi spre piaţa de est iar Republica Moldova a fost vestită prin a fi o poartă bună spre piaţa din est. De aceea încurajăm în continuare să examinaţi şi posibilitatea extinderii afacerilor în Republica Moldova", le-a sugerat Simion Botnari interlocutorilor săi din România.

Drept produse din Republica Moldova care care ar trebui să fie mai prezente în România, diplomatul moldovean a indicat vinul și bomboanele "Bucuria".

Comentarii

loading...