15.7 C
București
sâmbătă, 25 septembrie 2021

Un lider al pieței de evaluări a devenit partenerul unui broker listat la Bursa de Valori

Unul dintre liderii pieței de evaluări, NAI Romania și Republica Moldova, a devenit partenerul Transilvania Broker, al patrulea mare jucător pe piața brokerilor de asigurări și singurul listat la Bursa de Valori București (BVB).

Prin acest parteneriat strategic, NAI Romania îşi extinde portofoliului de servicii, oferind clienţilor soluţii complete şi personalizate de evaluare şi asigurare.

„Prin semnarea parteneriatului strategic cu Transilvania Broker, extinderea pe orizontală vine ca o urmare firească a dezvoltării continue a NAI Romania, astăzi fiind în măsură să oferim soluţii personalizate de evaluare şi asigurare, ceea ce duce la o creştere notabilă a gradului de satisfacţie al clienţilor. Vom continua să ne extindem portofoliul adăugând în permanenţǎservicii de calitate care se ridică la nivelul exigenţei clienţilor noştri”, a declarat Andrei Botiş, CEO NAI Romania.

Transilvania Broker (indicativ bursier TBK) este primul broker listat la Bursa de Valori Bucureşti şi de mai bine de 3 ani oferă investitorilor rezultate pozitive, având în prezent peste 1.000.000 de clienţi.

În 2020, an în care, pe fondul pandemiei COVID-19, majoritatea companiilor au raportat pierderi, Transilvania Broker a consemnat creşteri semnificative ale cifrei de afaceri, de 9,7%, situându-se la 77,4 milioane de lei, respectiv un profit mai mare cu 14,8%, față de anul 2019.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă