7.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăEconomieUn lider al pieței de evaluări a devenit partenerul unui broker listat...

Un lider al pieței de evaluări a devenit partenerul unui broker listat la Bursa de Valori

Unul dintre liderii pieței de evaluări, NAI Romania și Republica Moldova, a devenit partenerul Transilvania Broker, al patrulea mare jucător pe piața brokerilor de asigurări și singurul listat la Bursa de Valori București (BVB).

Prin acest parteneriat strategic, NAI Romania îşi extinde portofoliului de servicii, oferind clienţilor soluţii complete şi personalizate de evaluare şi asigurare.

„Prin semnarea parteneriatului strategic cu Transilvania Broker, extinderea pe orizontală vine ca o urmare firească a dezvoltării continue a NAI Romania, astăzi fiind în măsură să oferim soluţii personalizate de evaluare şi asigurare, ceea ce duce la o creştere notabilă a gradului de satisfacţie al clienţilor. Vom continua să ne extindem portofoliul adăugând în permanenţǎservicii de calitate care se ridică la nivelul exigenţei clienţilor noştri”, a declarat Andrei Botiş, CEO NAI Romania.

Transilvania Broker (indicativ bursier TBK) este primul broker listat la Bursa de Valori Bucureşti şi de mai bine de 3 ani oferă investitorilor rezultate pozitive, având în prezent peste 1.000.000 de clienţi.

În 2020, an în care, pe fondul pandemiei COVID-19, majoritatea companiilor au raportat pierderi, Transilvania Broker a consemnat creşteri semnificative ale cifrei de afaceri, de 9,7%, situându-se la 77,4 milioane de lei, respectiv un profit mai mare cu 14,8%, față de anul 2019.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Gestionarea culturii de lucernă pentru randamente maxime

Cultura de lucernă are un rol important în agricultura modernă, prin multiplele sale beneficii. Lucerna (Medicago sativa) este o plantă furajeră perenă, din familia...

Ciolacu vede în capela de la Parlament un simbol al angajamentului nostru față de valorile naționale

Capela ortodoxă din Parlament nu este doar un loc de liniște și refugiu în fața provocărilor și tensiunilor zilnice, ci și un simbol al...

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...
Ultima oră
Pe aceeași temă