Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO cancan.ro

FOTO cancan.ro

Un nou contract pentru pasajul de pe Centura Arad. Marina Almășan, „vinovată” pentru întârziere

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că a semnat un nou contract pentru construcția pasajului suprateran de pe Centura Arad.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Este vorba de contractul pentru execuția lucrărilor la obiectivul “Pasaj denivelat pe centura de ocolire Arad (DN7 km 540+248) peste CF Arad – București”, care a fost semnat de această dată cu firma Implenia Baugesellschaft m.b.H. Valoarea contractului este de 25.665.184,89 (TVA inclusă), cu o durată de execuție de 12 luni și o perioadă de garanție a lucrărilor de 24 de luni.

Proiectul va avea o lungime de 722 m,  din care lungimea pasajului va fi de 322 m, iar a rampelor de 400 m. Lățimea pasajului va fi de 13,60 de metri și va cuprinde două piste de bicicliști.

“Precizăm că, anterior, acest obiectiv a fost contractat cu Asocierea SC Confort SA Timişoara și SC Vel Service SA Bucureşti, contractul fiind reziliat pentru neîndeplinirea obligațiilor contractuale, începând cu data de 28.11.2014. La data rezilierii contractului, lucrările la obiectiv erau realizate în proporție de 21%”, a precizat CNAIR, într-un comunicat de presă.

Grupul de firme Confort este deținut de omul de omul de afaceri Georgică Cornu, care în perioada când trebuia să execute lucrările pe Centura Arad era într-o relație cu Marina Almășan. La acea vreme, realizatoarea TVR era măritată cu cântărețul Victor Socaciu.

Comentarii

loading...