Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Una dintre cele mai mari companii din lume, prezentă în România, a început să-și închidă sediile

Lanţul de restaurante Subway a închis 909 unităţi în 2017, pe teritoriul Statelor Unite, informează site-ul bugetul.ro.

Mihai Diac 0 comentarii

Lanţul de restaurante Subway a închis 909 unităţi în 2017, pe teritoriul Statelor Unite, aproape de trei ori mai multe decât în anul precedent.

Subway are 25.835 de puncte de lucru deschise, potrivit unui reprezentant, în comparaţie cu 26.744 de locaţii deschise în 2016. Aceste date se referă strict la Statele Unite.

Business Insider a discutat cu trei francizaţi din diferite regiuni ale Americii în legătură cu starea în care se află lanţul de restaurante. Majoritatea dintre ei spun că sunt pregătiţi pentru mai multe veşti proaste şi fac diferite speculaţii cu privire la viitorul locaţiilor lor.

În acest context, unul dintre francizaţi a estimat că o treime din locaţiile Subway nu ar fi profitabile.

Comentarii

loading...