Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un studiu al Institutului de Statistică relevă date uluitoare.

Un studiu al Institutului de Statistică relevă date uluitoare.

Unul din 5 patroni din România este sub nivelul minim de sărăcie

Un studiu al Institutului de Statistică relevă date uluitoare: un sfert din patronii din România suferă de foame, iar o treime au restanțe de plată la facturi.

Florin Budescu 0 comentarii

21,3% din totalul întreprinzătorilor au declarat că nu-şi permit să mănânce carne o dată la două zile, iar 23,5% au probleme în a-și procura hrana de orice fel. O treime nu-și pot plăti la timp întreținerea, factura la energie și telefonul.

Există chiar și patroni fără baie în casă, fără calculator și chiar fără mașină de spălat. Nu mai vorbim de autoturism sau de plecat în vacanțe. Aceștia sunt majoritar în mediul rural.

Citește totul despre:

#saracie #ins #patroni

Comentarii

loading...